Ugrás a tartalomhoz

Szállítás 1900 Ft. minden termékhez

Kedvenc Termékek Kosár
0 elem

Consultanță filtrare – dedurizare

Consultanță pentru alegerea soluției de filtrare sau dedurizare

Folosește-te de experiența noastră de peste doisprezece ani în domeniul îmbunatățirii calității apei potabile.

Răspundem cu plăcere la orice întrebare din domeniul filtrării apei – trebuie doar să dai un telefon la 0727 328 288. Iți oferim telefonic consultanță pentru alegerea soluției care ți se potrivește. Nu ești condiționat să cumperi de la noi sistemele de filtrare sau dedurizare.

Tipuri de soluții de filtrare în care suntem specializați: POU și POE

POU (Point Of Use) sunt filtrele care se montează la robinet sau sub chiuveta iar POE (Point Of Entry) sunt filtrele care se poziționează la intrarea în casă. Cu alte cuvinte suntem specializați pe sisteme și soluții de filtrare destinate exclusiv utilizatorului casnic.

Proveniența apei

Indiferent dacă apa provine de la rețeaua orașului sau dacă vine din foraj sau fântână te putem ajuta să găsești o soluție.

Problemele apei

În apa de la rețea cele mai des întâlnite probleme sunt clorul, sedimentele și poluarea. În apa de adâncime problemele se datorează durității și nitraților.

Folosirea filtrelor de apă este pe deplin justificată deși în țara noastră apa de la rețea îndeplinește criteriile de calitate impuse de normele europene.

Principalul motiv este că filtrarea apei oferă protecție suplimentară în cazul fluctuațiilor de calitate datorate incidentelor sau lucrărilor la rețea.

Cel de-al doilea motiv este și principiul după care lucrează cei de la Aquasana: substanțele toxice nu trebuie să existe în apă nici măcar la limitele admise de standarde. Prin aceste limite se face un compromis între costurile purificării apei și efectele pe termen lung asupra sănătății populației.

Destinația apei

În general este necesar ca apa să fie folosită pentru băut și toate utilizările casnice iar uneori este necesar sa fie folosită doar în scopuri menajere. În ambele situații putem să găsim o soluție pentru tine.

Sună la numărul nostru 0727 328 288, pune întrebările tale despre filtrare sau dedurizare și vom încerca să găsim cele mai bune soluții.

Articol anterior
Articol următor

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.

Köszönjük a feliratkozást

Acest email este deja înregistrat!

Cumpărați aspectul

Válassza a Beállítások lehetőséget

Szociális

Szerkesztési lehetőség
this is just a warning
Bejelentkezés
Bevásárlókocsi
0 Termékek