Ugrás a tartalomhoz

Szállítás 1900 Ft. minden termékhez

Kedvenc Termékek Kosár
0 elem

Substantele organice volatile si trihalometanii

Substante chimice organice volatile VOCs

Acesta este o denumire generala pentru un număr mare de chimicale produse sintetic și care de câteva decenii sunt regăsite în apa potabilă din diverse zone. Au fost descoperite pentru prima data în America în anii ’70 și în prezent sunt identificate în apa din peste 30 de state din SUA.

Substanțele organice volatile ajung în apa din fumul emis de combinatele chimice, pesticidele folosite în agricultură și substanțele folosite pentru dezinfectare și curățare chimică.

Când acestea ajung în organism, s-a demonstrat deja, pot sa provoace cancer, sa afecteze funcționarea ficatului, a rinichilor și a sistemului nervos. Când sunt inhalate sau ajung în contact cu pielea produc iritații.

Trihalometanii

Trihalometanii sunt compuși chimici care sunt formați în urma reacției dintre materialele organice din apa de băut și clorul adăugat ca și dezinfectant.

Practic aceștia sunt niște produși secundari datorați dezinfectării apei potabile în rețelele urbane. Când ajung în organism aceștia pot produce diverse forme de cancer, pot sa afecteze sistemul nervos și pot declanșa boli de ficat sau de rinichi. S-au asociat unele avorturi sau probleme de sarcina cu existenta acestora în apa de băut.

Aceștia sunt mai periculoși decât clorul. De aceea este important să-i filtrăm. Filtrele de apă Aquasana elimină substanțele organice volatile, trihalometanii si clorul.

Articol anterior
Articol următor

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.

Köszönjük a feliratkozást

Acest email este deja înregistrat!

Cumpărați aspectul

Válassza a Beállítások lehetőséget

Szociális

Szerkesztési lehetőség
this is just a warning
Bejelentkezés
Bevásárlókocsi
0 Termékek