Ugrás a tartalomhoz

Szállítás 1900 Ft. minden termékhez

Kedvenc Termékek Kosár
0 elem

Beneficiile apei filtrate

Descoperă beneficiile apei filtrate

Apa este un element indispensabil atunci când vorbim despre sănătate. Consumul de apă reprezintă unul dintre aspectele esențiale pentru ca organismul nostru să funcționeze în parametrii optimi și să ne putem bucura de sănătate la cele mai ridicate standarde. Corpul uman este alcătuit la naștere din 75% apă, iar odată cu trecerea anilor acest procent de apă din organismul uman scade până la aproximativ 50%-55% la persoanele în vârstă. La nivelul corpului uman apa este esențială pentru ca metabolismul să susțină funcționarea optimă a tuturor organelor.

Dincolo de faptul că apa este un „ingredient” care nu poate lipsi din consumul nostru zilnic, este foarte important ca apa pe care o consumăm să fie de cea mai bună calitate. În prezent sursele de apă sunt poluate cu ierbicide, pesticide, solvenți sau metale grele – toate acestea provenind din activitatea industrială sau agricultură. La acestea se adaugă clorul și compușii acestuia cu poluanții enumerați mai sus, proces care are loc în faza de tratare și de transport al apei.

Toate aceste substanțe, pe termen lung, ne pot pune sănătatea în pericol. Dacă nu avem posibilitatea de a ne asigura apa pentru consumul zilnic de la un izvor, atunci un filtru de apă rămâne cea mai oportună alegere. Există o serie de beneficii de care te poți bucura în momentul în care alegi un filtru de apă pe care să îl montezi în locuința ta.

Principalele beneficii aduse de un filtru de apă:

Gust și miros mai bun al apei

Pentru tratarea apei care ajunge la robinet furnizorii de apă potabilă apelează la utilizarea clorului. Chiar dacă acesta elimină bacteriile, virușii și fungii din apă, trebuie spus că acesta duce la alterarea mirosului și a gustului apei. Prin urmare clorul se va regăsi la nivel de gust și de miros chiar și atunci când folosești apa de la robinet pentru a prepara mâncarea sau diferite băuturi precum ceaiuri sau cafea. În momentul în care folosești un filtru de apă te vei putea bucura de un gust și de miros mult mai bun al apei. Gustul și mirosul de clor au fost îndepărtate, iar apa pe care o vei consuma zilnic va fi asemenea apei de la izvor.

Plumbul din apă nu ajunge în organism

Din nefericire foarte multe surse de apă potabilă conțin astăzi plumb și alte metale grele. Acestea sunt dăunătoare organismului și de aceea este indicat să consumăm apă care să nu conțină plumb. Prin folosirea unui filtru de apă plumbul și alte metale din apă sunt reținute înainte de a ajunge în pahar. În acest mod fiecare persoană care apelează la un filtru de apă va avea garanția că oferă familiei sale apă sigură pentru consum.

Cost mai mic față de apa îmbuteliată

Pentru a evita riscurile pe care apa potabilă de la robinet le poate avea la adresa sănătății, cei mai mulți au optat pentru a consuma apă îmbuteliată. Fie că au ales apa îmbuteliată doar ca sursă pentru apa de consum, fie că folosesc apa îmbuteliată și pentru a pregăti mâncarea sau băuturile din casă, trebuie spus că atunci când alegi un filtru de apă vei avea un cost mult mai mic comparativ cu costul pentru apa îmbuteliată. Chiar dacă este o investiție mai mare la început, utilizarea unui filtru de apă se va amortiza în câteva luni dacă punem în balanță costul apei îmbuteliate.

Un plus de confort în orice locuință

Dincolo de costul mai mic al apei filtrate comparativ cu apa îmbuteliată, un alt beneficiu se referă la un plus de confort. Este mult mai confortabil să beneficiezi de apă de calitate direct la robinet. Fără a mai fi nevoie să transporți în casă baxuri de apă îmbuteliată. Iar în cazul persoanelor în vârstă sau care locuiesc la etaje superioare un filtru de apă poate fi soluția optimă pentru a avea apă de calitate direct la robinet.

Beneficii în privința sănătății organismului

Consumul de apă care conține clor, metale grele sau alte impurități precum rugina ori nisipul reprezintă un risc la adresa sănătății. Chiar dacă pe termen scurt poate nu se remarcă efecte adverse, pe termen lung problemele de sănătate cauzate de consumul de apă poluată pot fi foarte grave. Folosind un filtru de apă ai garanția faptului că apa consumată este sigură pentru organism. Un astfel de filtru de apă îndepărtează din apă chiar și paraziții, aceștia sunt rezistenți la clor și pot să rămână în apa de rețea. De asemenea, filtrul de apă elimină metalele grele, clorul din apă, dar și rugina, nisipul sau pesticidele care se pot regăsi în apa de la robinet. Prin urmare vei putea consuma apă care să asigure sănătatea organismului. Cu alte cuvinte apa pe care o consumi zilnic va contribui la întărirea sistemului imunitar.

Întărirea sistemului imunitar la copii

Copiii își dezvoltă sistemul imunitar odată cu trecerea anilor. Organismul lor este mult mai sensibil la ceea ce consumă zilnic. Iar apa este unul dintre elementele pe care le consumă frecvent. De aceea este foarte important să te asiguri că oferi copiilor apă de cea mai bună calitate. Prin alegerea unui filtru de apă ai certitudinea că zi de zi copilul tău va consuma apă de calitate superioară direct de la robinet. Mai mult, vei putea pregăti orice mâncare și orice băutură pentru cel mic folosind apă sigură pentru organismul copiilor. Astfel vei contribui la întărirea sistemului imunitar la copii.

Protejăm mediul înconjurător

Un filtru de apă instalat înseamnă un consum de sticle de plastic mai mic si astfel un risc mai mic de contaminare cu plastic pentru râuri, mari și oceane.

Mineralele din apă ajung în organism

Apa conține foarte multe minerale benefice pentru organism. Și este important ca acestea să ajungă în pahar. Prin utilizarea unui filtru de apă ai certitudinea că vei consuma astfel de minerale benefice organismului chiar dacă contaminanții au fost reținuți de filtru înainte de a ajunge în pahar. Prin filtrul de carbon se asigură trecerea mineralelor astfel încât apa filtrată pe care o consumi să fie sigură pentru organism, dar în același timp să asigure și aportul necesar de minerale pentru corpul uman. De asemenea, pH-ul apei filtrate este unul echilibrat ușor alcalin, ideal pentru organismul uman.

Viață mai lungă pentru electrocasnice

În momentul în care alegi un filtru de apă pentru întreaga locuință, alegi să te bucuri de o viață mai lungă a electrocasnicelor folosite pentru a pregăti mâncarea sau băuturile pentru cei dragi. O apă de calitate, fără clor, nisip, rugină și alte impurități, înseamnă o viață îndelungată pentru electrocasnicele folosite pentru a pregăti cafeaua, ceaiul sau diferite preparate. De asemenea, și pentru mașina de spălat vase, mașina de spălat sau pentru boiler utilizarea unui filtru înseamnă o viață mai lungă de folosire. Implicit acest aspect înseamnă și economii din punct de vedere financiar pentru întreaga familie.

Ne bucurăm de piele mai sănătoasă

Apa dură și apa cu clor reprezintă o sursă de stres pentru pielea corpului. Folosind zilnic astfel de apă pentru igiena noastră supunem pielea unor elemente de stres. Prin folosirea unui filtru de apă pentru toată casa sau pentru duș alegem să oferim pielii noastre o apă de calitate. În acest mod ne vom bucura de o piele mult mai sănătoasă și care va contribui la o sănătatea generală mai bună a corpului nostru.

Se întreține ușor și fără costuri mari

Atunci când alegi să montezi un filtru de apă la tine în locuință alegi să faci o investiție pe termen lung. Pentru a te bucura de apă de calitate este nevoie să înlocuiești cartușul filtrului după aproximativ 6 luni de utilizare. Costul unui cartuș este mic comparativ cu cantitatea de apă filtrată. Iar întreținerea filtrului este foarte ușor de realizat și nu presupune costuri ridicate.

Dacă toate aceste beneficii ale unui filtru de apă te-au convins, atunci este momentul să oferi întregii familii apă de cea mai bună calitate direct la robinet. O echipă de profesioniști este la dispoziția ta pentru a te ajuta să găsești exact filtrul de apă de care ai nevoie. Alege să consumi apă de calitate pentru a te hidrata corespunzător și pentru a te bucura de un organism sănătos pentru mulți ani. Pentru mai multe detalii privind filtrele pe care le punem la dispoziția clienților, dar și pentru consultanță de specialitate, pagina noastră de contact este aici.

Articol anterior
Articol următor

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.

Köszönjük a feliratkozást

Acest email este deja înregistrat!

Cumpărați aspectul

Válassza a Beállítások lehetőséget

Szociális

Szerkesztési lehetőség
this is just a warning
Bejelentkezés
Bevásárlókocsi
0 Termékek