Mărturii ale utilizatorilor Filtrului de Apă Aquasana AQ-4000

Adrian S., Timișoara

În primul rând sunt foarte mulțumit de calitatea sistemului de filtrare, am testat apa în cea ce privește nitriți și este superioară celor din comerț, de asemenea gustul este foarte bun. Doresc să achiziționez un set nou de filtre.

Mihai G., București

Vă mulțumesc, am achiziționat de la dvs 2 seturi, unul este acum în purificator (schimbat acum o lună) și mai am o rezervă. În câteva luni o să mai cumpăr 2 seturi „just in case”. Este un purificator excelent. Copii mei de 2 ani și jumătate beau apă purificată cu filtrul achiziționat de la dvs, nu am avut nici o problemă. Îmi plac firmele care vând produse profi.

Ligia N., București

Mulțumesc. Am primit, la cerere, în urmă cu 3 luni, filtrul pentru schimb, iar pe 8 august am făcut deja schimbarea, la termen. Am constatat diferența între nou și vechi… Peste câteva luni, o să cumpăr altă rezervă, ca și de această dată, cu cel puțin 2 luni în avans.
Felicitări pentru profesionalism!

Liviu M., București

Am rezolvat problema cu filtrul, ați avut dreptate, a trebuit să strâng puțin filtrele. Acuma totul este perfect. Sunt chiar surprins de calitatea apei, soția este mulțumită (foarte). I-am spus și fratelui meu de filtru, cred că o să îl comande și el.

Betty G., Oradea

În zona în care locuim am avut probleme cu Giardia (lamblia). De când folosim acest filtru de apă Aquasana pe chiuvetă s-a rezolvat.

Doru P., Agigea

Bună ziua, am cumpărat în februarie 2011 un filtru Aquasana, de care sunt foarte mulțumit, nu e nici o diferență între apa plată „*****” și apa de la robinet. Când am pus prima dată apă într-un pahar și m-am uitat în zare, am avut impresia că este apă de la cel mai pur izvor de munte nu mai zic de gust din care a dispărut total gustul de clor. Am lăsat să treacă timpul mai întâi să-mi fac o impresie, să vă pot mulțumi pentru investiție și mai ales pentru promptitudine. Recomand acest filtru de care sunt absolut mulțumit.

Jonathan H., Timișoara

Bună ziua! Am primit noul robinet, și a fost montat ieri. Totul funcționează perfect. Apreciem foarte mult amabilitatea dumneavoastră, și vă mulțumim pentru dorința dumneavoastră de a-i face pe clienți mulțumiți. Să știți că ați reușit! Vă doresc numai bine.

Alin R., Drobeta

Am cumpărat filtrul Aquasana în urmă cu aproximativ o săptămână (8 septembrie 2010). Aflasem de această marcă în urmă cu 2 ani, dar nu exista o reprezentanță în România. Cu bucurie l-am descoperit acum câteva luni și, după o cercetare amănunțită, am decis să-l comand. Sunt foarte mulțumit de acest produs: gustul de clor din apă a dispărut definitiv, iar rezultatele analizelor arată, printre altele, un pH de 7,1, adică neutru spre alcalin, perfect pentru sănătatea noastră.
Vă mulțumesc!

Russ M., București

„I am pleased to see that Aquasana has a representative in Romania. In general I am very pleased with the filter system and have recommended it to others. Being able to order replacement filters in country will be an advantage.”

Ma bucur că Aquasana are reprezentanță în România. În general sunt mulțumit de sistemul de filtrare și l-am recomandat și altora. Posibilitatea să comand filtre de rezervă în țară este un avantaj.

Doina S., Sibiu

Ca pensionar, filtrul de apă Aquasana îmi ajută foarte mult.
Apa este mai bună și nu mai sunt nevoită să mă rog de copii sa-mi aducă apă de la supermarket.

Marius G., București

E util acest filtru de apă în București. Sunt mulțumit, acum pot avea apă bună și pentru ceai și cafea. Am uitat să mai cumpăr apă minerală.