Mărturii ale utilizatorilor dedurizatorului de apă Aquasana EQ-AS20

Cristian M., Breaza

Bună seara, În primul rând vă mulțumesc pentru cartușul de rezervă. L-am primit chiar a doua zi de la comandă. Cu scuzele de rigoare pentru întârziere, așa cum am promis vă descriu în continuare câteva impresii despre dedurizatorul EQ-AS20: dețin o casă de vacanță în zona Breaza, jud. Prahova.

Pentru că apa potabilă distribuită în localitate este foarte calcaroasă, până să achiziționez dedurizatorul în anul 2014, schimbam cam la fiecare 2 ani cel puțin 2 baterii de apă, fie la duș fie la chiuvetă. În plus în fiecare an eram nevoit să chem service-ul pentru a efectua o curățare chimică a centralei termice.

Lucrurile stau cu totul altfel după ce am achiziționat dedurizatorul EQ-AS20. Nu am mai schimbat nici o baterie, am doi ani de când nu am mai curățat chimic centrala termică. În concluzie, mă felicit că am cumpărat dedurizatorul. Cu respect, Cristian M.

Mihai Gabriel P., Pucioasa

Bună seara. Am cumpărat anul trecut un sistem de dedurizare permanent. Înainte am verificat duritatea apei la un laborator autorizat și a rezultat o duritate de 26,5. După aproximativ 2 luni după instalarea sistemului de dedurizare am verificat duritatea apei de la robinet, verificare făcută cu forma de verificare de la apa Carpatica. A rezultat o duritate la fel ca la apa plată Carpatica. Am observat faptul că, pe robinet sau chiuvetă, apa nu mai lasă urme albe.

Pot spune că am aceleași condiții ca în București dar apa de la fântână este mai gustoasă. Recomand acest sistem de dedurizare dar este necesar, înainte de dedurizator, să se pună niște filtre suplimentare.