Despre noi

Despre Noi - Waterpoint.ro

Bine ai venit la Waterpoint.ro, importatorul oficial Aquasana în România de peste 12 ani. Ne dedicăm misiunii de a oferi produse de filtrare a apei de cea mai înaltă calitate, pentru ca fiecare casă să se bucure de apă curată, sănătoasă și gustoasă.

Despre Aquasana

La Aquasana, credem că apa curată și un mediu sănătos sunt cele mai importante componente ale unei vieți sănătoase și a unei stări de bine generale. Misiunea noastră este să furnizăm produse de filtrare a apei de cea mai bună calitate, astfel încât fiecare gospodărie să se bucure de apă gustoasă și sănătoasă.

Mai Bune Pentru Oameni

Apa este omniprezentă în viețile noastre. O bem, ne spălăm în ea, gătim cu ea, spălăm hainele în ea, o dăm animalelor de companie și multe altele. Corpurile noastre sunt formate în proporție de peste 60% din apă și sunt concepute să funcționeze în principal pe bază de apă și minerale. Apa este esențială pentru viață.

Cu filtre de apă pentru întreaga ta casă, inclusiv filtre pentru întreaga casă, sub chiuvetă, deasupra blatului, pentru duș și sticle, Aquasana utilizează tehnologie de filtrare premiată, proiectată de ingineri specializați și inspirată de tine. Aquasana nu doar promovează conceptul de "Trăiește Sănătos", ci și îl practică. Ne-am propus să facem procesul de selectare și cumpărare a filtrelor noastre de apă ușor, astfel încât să poți bea cu încredere și să simți o diferență imediată în fiecare picătură. Toate produsele Aquasana utilizează tehnologie de filtrare de cea mai bună calitate pentru a asigura reducerea maximă a contaminanților, păstrând în același timp minerale benefice precum calciu, magneziu și potasiu în apă. Rezultatul este o apă sănătoasă, gustoasă, care oferă o hidratare optimă pentru corpul uman.

Mai Bune Pentru Mediu

Produsele Aquasana sunt create având în minte mediul înconjurător. Toate componentele filtrelor noastre de apă sunt concepute pentru a produce cât mai puțină deșeuri, inclusiv carcasele exterioare reutilizabile și cartușele de filtrare realizate din materiale reciclabile și compostabile. Băutul apei filtrate și utilizarea sticlelor de apă reutilizabile ajută la reducerea amprentei tale de carbon, la evitarea plasticului în gropile de gunoi și la economisirea banilor.

Aquasana este angajată să rămână în fruntea ingineriei și inovației în filtrarea apei. Ca rezultat, clienții noștri se bucură de o varietate de produse de înaltă performanță, care sunt accesibile și sigure pentru mediul înconjurător..

De Ce Waterpoint.ro?

La Waterpoint.ro, nu ne oprim doar la importarea produselor Aquasana de înaltă calitate. Ne angajăm să oferim experiențe de cumpărare excepționale clienților noștri. Așadar, în momentul în care alegi Waterpoint.ro, beneficiezi de:

  • Garanție de Returnare 90 de Zile: Dacă nu ești complet mulțumit de produsul tău, poți returna produsul în termen de 90 de zile.

  • Garanție 2 Ani: Suntem încrezători în calitatea produselor noastre, de aceea oferim o garanție de 2 ani pentru toate produsele noastre.

  • Transport Inclus: Livrarea produsului la tine acasă este gratuită, indiferent de locația ta în România.

  • Suport Telefonic de Specialitate Inclus: Avem o echipă dedicată de experți pregătiți să răspundă la întrebările tale și să ofere asistență tehnică.

  • Opțiuni de Plată Diverse: Poți plăti online, la livrare (ramburs) sau prin transfer bancar. De asemenea, avem opțiunea de plată în 6 rate cu dobândă 0%, pentru a face achiziția cât mai accesibilă pentru tine.

La Waterpoint.ro, ne pasă de sănătatea ta și de mediul înconjurător. Alege apa curată și sănătoasă cu Waterpoint.ro și Aquasana!

 

Cu drag,

Echipa Waterpoint