Cele mai importante Trei Puncte Tari ale lui AQ-4000

(pe care le-am învățat de la clienți)

În cei peste zece ani de promovare a filtrelor de apă Aquasana pe piața românească am primit de multe ori întrebarea: care sunt principalele puncte tari ale purificatorului de apă Aquasana AQ-4000?

Inițial am răspuns ce credeam că este important la momentul respectiv. Apoi, pe măsură ce am avut ocazia să discutăm cu cât mai multi clienți, am înțeles mai bine care sunt calitățile apreciate chiar de la cei care-l folosesc.

Mai jos aveți cele mai importante trei beneficii ale Filtrului de Apă Aquasana AQ-4000. Aceste beneficii sunt învățate de la utilizatorii lui și îl fac poate cel mai bun filtru de apă din categoria de filtre pentru apa de la rețeaua publică care se montează la bateria de la chiuveta din bucătărie.

– gustul apei filtrate;

– ușurința în folosire;

– calitatea serviciilor asigurate de noi.

Gustul apei

Un număr important dintre clienții noștri care folosesc filtrul de apa AQ-4000 revin și comandă acest filtru pentru rude și prieteni sau ne recomandă acestora.

Din discuțiile cu ei am învățat că ceea ce îi convinge să aleagă purificatorul AQ-4000 este gustul pe care-l are apa filtrată.

Explicația este simplă. În primul rând filtrul elimină toate sedimentele pentru că are finețea de 0,5 microni (o finețe rar întâlnită la un filtru pe bază de carbon activ). Apoi clorul este oprit de filtru (acesta împreună cu sedimentele este responsabil de gust și miros). Odată eliminați și ceilalți factori poluanți apa rămâne cu acest gust natural atât de apreciat de către clienții noștri.

În același timp nu elimină Calciul și Magneziul. Mineralele naturale rămân pentru a asigura aportul necesar organismului.

Ușurința în folosire

Este o caracteristică specială a lui Aquasana AQ-4000. Pe lângă faptul că este ușor de instalat, modul de folosire al purificatorului este în așa fel gândit încât să-i fie comod celui care-l utilizează.

Calitatea și funcționalitatea componentelor fac ca folosirea lui AQ-4000 să fie o încântare.

Bateria de la chiuvetă este unul dintre obiectele intens folosite într-o bucătărie. Filtrul AQ-4000 nu complică utilizarea bateriei.

Corpul care vine și se atașează la bateria de la chiuvetă este unic prin faptul că se mânuiește ușor și nu complică în nici un fel modul de utilizare al bateriei. Comutarea pe filtrare se face cu ușurință. Apa filtrată curge pe o țeavă mai mică în apropierea țevii principale.

La acestea se mai adaugă modul de schimbare al filtrelor, care este proiectat încât să nu ofere posibilități de defecțiuni și să se realizeze ușor chiar și de către un neprofesionist.

Toate aceste mici detalii fac ca utilizarea Filtrului de Apă Aquasana AQ-4000 să fie o încântare.

Serviciile prompte și buna relație cu furnizorul

Deși nu este tocmai o caracteristică a purificatorului, clienții apreciază calitatea serviciilor firmei noastre pentru că ii ajută să se bucure pe termen lung de produsul achiziționat.

Avem în stoc filtre de rezervă și piese de schimb pentru toate produsele de filtrare comercializate. Putem asigura un service prompt dacă este cazul.

Răspundem la telefon chiar și la sfârșit de săptămână. Orice neclaritate sau problemă de instalare sau exploatare este prompt rezolvată.

Oferim suport gratuit atât pentru alegerea soluției de filtrare potrivite cât și pentru instalarea sau exploatarea filtrelor de apă proaspăt achiziționate.

Fiecare client al filtrului de apă AQ-4000 este foarte important și este tratat cu respect.

Mai jos poți să verifici și recenziile pe care le-a primit compania noastră pe Google sau pe Trustpilot.